Vidste du …

… at der er svømning hver søndag i Haderslev hallen for ALLE i vinterhalvåret, der er medlem af Hif. Det er en del af dit kontingent – så kom bare.

… at Hifs medlemmer arrangerer Vesterskovsløbet Kristi himmelfartsdag den 9. maj 2024

Som medlem af Haderslev if  kan du deltage i den eller de sportsgrene som passer dig. Fleksibilitet og en høj grad af social samvær skaber de bedste betingelser for dig og din familie.
Haderslev idræts-forening er en særdeles aktiv forening som tilbyder Atletik, Løbemotion og Triathlon. Her er plads til såvel børn som voksne med individuelle ambitioner og med træningstider, som næsten dækker ethvert behov.

Går du rundt med en drøm om at komme i løbeform igen …

Atletik

Atletik er i stor fremgang og talenterne ”bobler” med stor træningsflid og konkurrencedeltagelse. Dygtige trænere med lang erfaring og uddannelse vil sørge for, at emner udvikles og vedligeholdes til gavne for atleterne.

Motion

Motion nydes gennem korte og lange løbeture i det naturskønne Vesterskov eller rundt om Haderslev dam. Fokus er lagt på sammenholdet. Et sammenhold, som nye medlemmer hurtigt vil opleve som et positivt supplement. Også her står der dygtige trænere til din disposition straks fra du kommer som nyt medlem.

Triatlon

Triatlon dyrkes af en mindre, men ihærdig skare. Der er mulighed for svømmetræning i vintersæsonen. I sommerhalvåret cykler vi sammen om onsdagen, se Facebookopslag for tidspunkter. I vinterhalvåret er der mulighed for at deltage i spinninghold – pladserne er meget eftertragtede!

Træningstider atletik

Atletiktræning udesæson: April til oktober

 • Tirsdag – Børn 5 – 11 år (Haderslev Atletikstadion) 17.00 – 18.15
 • Tirsdag – Ungdom 12+ (Haderslev Atletikstadion) 17.00 – 18.45
 • Torsdag – Ungdom 12+ (Haderslev Atletikstadion) 17.00 – 18.45
 • Lørdag – Løbetræning (Haderslev Atletikstadion) 09.30 – 11.00

Atletiktræning indesæson: November til marts

 • Tirsdag – Børn 5 – 11 år (Haderslev Hallen) 17.00 – 18.00
 • Tirsdag – Ungdom 12+ (Haderslev Hallen) 17.00 – 18.30
 • Torsdag – Ungdom 12+ (Favrdalskolen Gymnastiksal) 17.00 – 18.30
 • Lørdag – Løbetræning (Haderslev Atletikstadion) 09.30 – 11.00

Træningstider motion

Løbetræning

 • Tirsdag (fra HIC) 18.00
 • Torsdag (Haderslev Atletikstadion Interval) 18.15
 • Lørdag og Søndag – Se Facebookgruppen Aktive løbere i Haderslev Idræts-Forening

GRATIS løbetræning for børn

… fra 11. april til 2. maj 2024

Kender du et barn i alderen ca. 8-12 år, som skal deltage i Vesterskovsløbet Kristi Himmelfartsdag den 9. maj 2024? Eller som bare gerne vil løbe for sjov? Haderslev idræts-forening inviterer til løbetræning for børn fire torsdage før Vesterskovsløbet. Vi skal løbe sammen og lære løbeteknik gennem leg og øvelser på Haderslev Atletikstadion. Børnene er velkomne til at tage en voksen med (som gerne må træne med). 

Træningen henvender sig både til de børn, der skal løbe børneløbet (2,1 km) og dem som løber 5,7 km eller mere. 

HVORNÅR, HVOR OG HVORDAN 

Torsdage fra 11. april til 2. maj 2024 fra kl. 17.00-18.00 på Haderslev Atletikstadion (ved Haderslev Idrætscenter), Stadionvej 5. Invitationen gælder både Hif-medlemmer og ikke-medlemmer. 

Det er gratis at deltage Tilmelding sker ved henvendelse til Helle Maria Monke (atletik – børnetræner) på mail: atletik@haderslev-if.dk eller mobil 21456788.

De lokale virksomheder er gode til at give os sponsorater og på anden vis støtte til vores foreningsliv. Et stærkt foreningsliv betyder flere aktiviteter som Vesterskovløbet, træning og meget mere for børn, unge og voksne i alle aldre og et stærkt sammenhold i foreningen.

Med vores sponsorer er der mange ting, der kan lade sig gøre i Haderslev idræts-forenings afdelinger. Derfor skal der lyde en stor tak til vores trofaste sponsorer. 

Støt Haderslev Idræts-Forening, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Haderslev Idræts-Forening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.  

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Haderslev Idræts-Forening nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK El. Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til vores forening. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele. 

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Axelgaard på 60802019 eller hessel2@me.com. 

Haderslev Idræts-Forening er medlem af: