Går du rundt med en drøm om at komme i løbeform igen eller savner du bare et løbefællesskab, hvor der også er plads til dig, så starter Hif et løbehold i januar 2024

Løbeklubben starter tirsdag den 2. januar 2024 kl. 18.00 – mød gerne op i god tid så vi kan nå at få en snak med dig. På denne dag er der flere forskellige løbe distancer, så kom og find et hold der passer dig.

Udover fælles løb på tirsdage, er der interval træning hver torsdag kl. 18.15. Løbeklubben har også mange, der deltager i forskellige arrangementer i Syd- og Sønderjylland, samt tilbyder forskellige weekend løb, hvilket alt sammen fremgår af vores måneds kalender.

Vores træner team består af kvalificerede løbere, som står klar til hver træning for at give den bedste mulige træning og svare på evt. spørgsmål du måtte have.

I januar tilbyder vi 3 gratis træninger, hvorefter man kan vælge at melde sig ind for at udnytte de mange muligheder, der er for fællesløb, interval og andre former for træning.

Tilmelding er ikke nødvendig, du møder bare op. Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med at løbe eller genfinde glæden ved løb i et fantastisk løbefællesskab.

Program for maj 2024