Vælg medlemsskab

Har du ikke tidligere været medlem af Haderslev Idræts-Forening og/eller haft en profil i Conventus, så skal du først oprette dette, før end du kan tilmelde dig et medlemskab af foreningen. Tryk på nedenfor for at oprette profil, og vend derefter tilbage til denne side for at vælge medlemskab.

Undlad at oprette mere end 1 profil pr. person. Har du glemt dit password, kan du genbestille det via medlemsloginsiden.

Abonnement medlemskab

I Haderslev Idræts-Forening har vi flere forskellige medlemskaber. Du kan blandt andet vælge mellem individuelt medlemskab eller vælge et seniormedlemskab, som er for medlemmer der er ældre end 65 år. Haderslev Idræts-Forening tilbyder også passivt medlemskab i motionsafdelingen. Dette medlemskab giver ikke ret til deltagelse i klubbetalte aktiviteter. Medlemskabet kan til enhver tid opgraderes til ordinært medlemskab ved kontakt til vores medlemskasserer.

Når du meldes ind, bliver du tilknyttet én afdeling. Men man kan sagtens være medlem som atletikudøver og så deltage i f.eks. arrangementer i motionsafdeling. Som medlem i Haderslev Idræts-Forening kan du deltage på tværs af afdelingerne. Dette gælder dog ikke deltagelse i mesterskaber, som kræver aktiv licens. Hvis du ønsker at blive medlem, skal du vælge et af ovenstående medlemskaber, hvor du dirigeres til vores medlemssystem Conventus. Her kan du betale med diverse betalingskort. Næste år får du en mail, hvor du spørges om du ønsker at fortsætte dit medlemskab.

Vores medlemskaber følger kalenderåret. Dette vil sige, at 1. januar starter et nyt abonnementperiode, som løber indtil 31. december (dette gælder også selvom Conventus skriver 12 mdr. frem). Derfor har du, som medlem mulighed for at deltage i både sommer- og vintersæson. Vi har løbende medlemskab, derfor skal du opsige dit medlemskab, for at blive udmeldt. Se venligst vores medlemsvilkår.

I Haderslev Idræts-Forening er det også muligt at få et familiemedlemskab. Hvis der er flere end to i familien, som dyrker enten atletik, motion, triatlon eller er Vikings XL, så vil de første 2 medlemmer af familien betale et individuelt medlemskab. De resterende familiemedlemmer i husstanden kan indmeldes på et familiemedlemskab, som ikke kræver opkrævning. Familiemedlemskab oprettes en profil, og derefter kontakte vores medlemskasserer, som tilknytter et familiemedlemskab til denne person. Et familiemedlemskab skal godkendes af klubbens kasserer og medlemskasserer, som bekræfter at der allerede er 2 individuelle medlemmer i klubben.

Eksempel:

  • Familiemedlem nr. 1: atletik individuelt medlemskab
  • Familiemedlem nr. 2: motion individuelt medlemskab
  • Familiemedlem nr. 3: familiemedlemskab – opret profil og kontakt medlemskasserer
  • Familiemedlem nr. 4: familiemedlemskab – opret profil og kontakt medlemskasserer