TRY to TRI

Har du lyst til at prøve noget nyt???

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye tilbud til nye triatleter – Try To Tri, hvor vi tilbyder løb/cykling/svømning for  kommende triatleter. Holdet er for nybegyndere, men der er også plads til de erfarne – Husk at TRI er for folk, der ikke vil have skader, vi bruger alle muskelgrupper, ikke kun løbemusklerne. Vi fokuserer på løb da det er let, men vi vil ha´ret til at inspirerer jer med alt muligt andet 

Michael Kildal er leder af holdet og cykeltræner. Han starter det op sammen med trænerne Iben Kehlet(svømmetræner), Kim Roesdahl Petersen(løb/cykling) Margit Kjær (løb).

Try to Tri

Try to Tri er et nyere tiltag i Haderslev IF, hvor vi leger lidt med løb andre steder end bane eller asfalt. Vi løber TRAIL på stier og i sand eller i skov på singletrack og grusstier. Man behøver ikke at løbe stærkt det skal være sjovt og der er plads til alle.

Try to Tri har også open vand svømning som normalt foregår i Vedsted sø med våddragt, men vi kan også finde på at hoppe i dammen eller havet, så hold øje med Aktive løbere på facebook i den lyse del af året.

Try to Tri har også cykling på programmet om sommeren foregår det om onsdagen med Moltrup Friv. Brandværn kl. 19.00 fra Moltrup Brandstation. MTB foregår om lørdagen og forgår via Facebook kl. 10.00.

Henvend dig gerne til medlemskasserer@haderslev-if.dk hvis du vil vide mere om TRY TO TRI.

Tilmelding:

Har du behov for at blive medlem, kan du blive dette på vores hjemmeside under vælg medlemskab. Herefter er du er velkommen til at træne med.

Tid og sted:

Vi træner lørdag kl. 10.00 – 11.00 eller måske senere, hvis der er behov for et længere tidsrum.

Det normale start sted er Vesterskovens P-Plads for enden af Louisevej, men kan også sagten være på MTB routen i Dyrehaven eller til svømmetræning med Iben i Jels sø – alt vil blive slået op i  Facebookgruppen Aktive løbere i Haderslev IF.

Hold øje med facebookgruppen, hvor der laves opslag om lørdagens start sted – er der ikke noget opslag mødes vi i Vesterskoven! Vi glæder os til at se dig 

Tilmedl dig – TRY to TRI