Om triatlon

Haderslev Idræts-Forening er  medlem af Dansk Triatlon Forbund. Derfor har vores medlemmer mulighed for at erhverve licens, hvis de ønsker at deltage i duatlon- og triatlonstævner, hvor licens er påkrævet. En lille gruppe af klubbens medlemmer benytter sig af denne mulighed.

Medlemskab i trialtlonforbundet og erhvervelse af licens er indtil andet besluttes af bestyrelsen indeholdt i klubbens ordinære kontigent. Ønsker man et tri-licens henvender man sig til formand@haderslev-if.dk, som så kan udlevere en vejledning i hvorledes man registrerer sig.

Løbetræning

Foregår på de etablerede motionsløbehold og træningstider.

Cykeltræning

Her har vi de senere år i sommerhalvåret kørt med Moltrup frivillige brandværn onsdage klokken 1900 fra Moltrup Brandstation – her bør man holde øje med FB gruppen aktive løbere, hvor der oplyses nærmere op til hver træning. Typisk varer en tur ca 2 timer og tempoet kan variere fra ca 27 kmh og opad.

Øvrig spontane cykelture kan slåes op PÅ FB gruppen aktive løbere.

Vi har trænning på MTB om vinteren med TRY TO TRI, følg med på aktive løbere på Facebook.

Spinninghold er ikke etableret i vinteren 2022/2023 – men klubben er åben for det såfremt der er interesse og der melder sig en tovholder for dette. Vi laver også private spinninghold med Bkool-ligaen dette foregår via Facebook. Spørg motion@haderslev-if.dk .

Svømning

Foregår i Haderslev-hallen i vinterhalvåret søndage 13-15. Du kan læse mere om svømning her.

Løbetræning 3 x om ugen
Der er løbetræning hver tirsdag, torsdags-intervaller, og søndag

Medlemskab af Haderslev Idræts – Forening

Du kan læse yderligere om vores mange medlemsskaber. Medlemsskabet giver dig ret til at løbe, så ofte du vil på de berammede træningstider samt benytte klubbens øvrige tilbud, herunder svømning .

Løb for Haderslev Idræts – Forening

Som medlem har du mulighed for at deltage i alle løb. Hvert år udvælges der nogle  lokale løb, som klubben vil deltage i. Det er muligt at få klubtilskud, forudsat, at du løber i klubtøj (HIF t-shirt eller singlet).

Hurtigt 0g langsomt tempo

Der er løbehold, der løber fra under 4 min. per km til hold, der løber på 6.30 min. per km. Distancerne kan være alt fra 5-20 km. Hvis du ikke kender din hastighed, er det ikke et problem. Snak med trænerne, når du møder op – gerne 10 min. før – den første gang. Mød dem i omklædningsrummene. Eller kontakt den ansvarlige for motionsafdelingen . Vi har også Vikings XL , både mænd og kvinder som løber går i tempoet 6 min. – 10 min. pr km. de har også deres egne træningstider samt sammen med resten af Haderslev IF kontakt formand@haderslev-if.dk for mere information.

Try to Tri

Try to Tri er et nyere tiltag i Haderslev IF, hvor vi leger lidt med løb andre steder end bane eller asfalt. Vi løber TRAIL på stier og i sand eller i skov på singletrack og grusstier. Man behøver ikke at løbe stærkt det skal være sjovt og der er plads til alle.

Try to Tri har også open vand svømning som normalt foregår i Vedsted sø med våddragt, men vi kan også finde på at hoppe i dammen eller havet, så hold øje med Aktive løbere på facebook i den lyse del af året.

Try to Tri har også cykling på programmet om sommeren foregår det om onsdagen med Moltrup Friv. Brandværn kl. 19.00 fra Moltrup Brandstation. MTB foregår om lørdagen og forgår via Facebook kl. 10.00.

Henvend dig gerne til motion@haderslev-if.dk hvis du vil vide mere om TRY TO TRI.

Kontakt vores Tri og motionsafdeling, hvis du ønsker mere information.