Om motion

Den primære aktivitet i motionsafdelingen er løb.

Afdelingens medlemmer er en blanding af begyndere og alm. motionsløbere, erfarne motionsløbere og konkurrencemotionister.

Aldersgruppen spænder fra ca. 18 > ?? år, fordelt på både mænd og kvinder.
Hastighed og distancer afpasses efter den enkeltes formåen. Det skal være sjovt og rart at løbe og derfor tilstræbes det at løbe i større og/eller mindre grupper.

Det giver overskud og livsglæde at løbe. Du kommer i tættere kontakt med naturen. Du får mere overskud i hverdagen, du bliver mere tilfreds med dig selv og får mere energi. Du overkommer mere.
Når den fysiske form forbedres, påvirker det som regel positivt psyken, selvbevidstheden, koncentrationsevnen, stress og mange andre faktorer og får et mere positivt livssyn.

Udgangspunkt for løbemotion er Haderslev Idrætscenter, hvor der er mulighed for omklædning, bad, sauna, socialt samvær og løbesnak i almindelighed.

Naturen omkring Haderslev er unikt løbeområde og som skabt til dejlige løbeture både sommer og vinter. Vesterskoven ligger bare 1 km. Fra Haderslev Idrætscenter og er derfor det mest benyttede løbeområde.

Haderslev Idræts-Forening kan også tilbyde andre motions aktiviteter som f.eks. svømning – spinning – cykling og atletik.

Løbetræning 3 x om ugen
Der er løbetræning hver tirsdag, torsdag, og søndag

Medlemskab af Haderslev Idræts – Forening

Du kan læse yderligere om vores mange medlemsskaber. Medlemsskabet giver dig ret til at løbe, så ofte du vil på de berammede træningstider samt benytte klubbens øvrige tilbud, herunder svømning og spinning.

Løb for Haderslev Idræts – Forening

Som medlem har du mulighed for at deltage i alle løb. Hvert år udvælges der nogle  lokale løb, som klubben vil betale deltagelse i. Det er muligt at få klubtilskud, forudsat, at du løber i klubtøj (HIF t-shirt eller singlet).

Hurtigt og langsomt tempo

Der er løbehold, der løber fra under 4 min. per km til hold, der løber på 6.30 min. per km. Distancerne kan være alt fra 5-20 km. Hvis du ikke kender din hastighed, er det ikke et problem. Snak med trænerne, når du møder op – gerne 10 min. før – den første gang. Mød dem i omklædningsrummene. Eller kontakt den ansvarlige for motionsafdelingen .

Kontakt vores motionsafdeling, hvis du ønsker mere information.